Index >> Familie og FritidLinks i denne kategori:

Behandlingsskolerne Slideshare      
Her vil Behandlingsskolerne ligge præsentationer af deres mange forskellige behandlings- og uddannelsestilbud for børn og unge med psykiske diagnoser. Behandlingsskolerne består af syv dagskoler fra 0.- 10. klasse, to weekendaflastninger, fire STU-ungdoms
http://www.slideshare.net/Behandlingsskolerne


Barometeret, Behandlingsskolernes nye dagskole      
Dette er Behandlingsskolernes dagskole Barometerets egen hjemmeside. På Barometeret lider børnene ofte med autisme, og de fleste af dem har også andre diagnoser, der giver dem store indlæringsvanskeligheder. Barometeret giver de børn en bedre chance for e
http://barometeret.dk/


Behandlingsskolerne      
Behandlingsskolerne i København er en række behandlings og uddannelsestilbud for børn og unge med psykiske diagnoser.    [ Read More ]
http://opret.dk/behandlingsskolerne/


Behandlingsskolerne - om virksomheden      
Siden 2003 har Behandlingsskolerne, der er drevet af ildsjæle, fokuseret på det enkelte barns behov.
http://omtal.dk/behandlingsskolerne/


BEHANDLINGSSKOLERNE ApS      
Lige siden Behandlingsskolerne blev en realitet, for 10 år siden, har de været drevet af ildsjæle, der alle arbejder ud fra filosofien om, at kæmpe for det enkelte barns muligheder.
http://startvaekst.dk/raadgiverboersen.dk/vprofil/10478/1003


Behandlingsskolerne Blog      
For mere end 10 år siden åbnede Behandlingsskolerne i København for første gang dørene, med ønsket om, at kunne give børn med psykiske lidelser en chance for at have et ”almindeligt” liv.
http://behandlingsskolerne.wordpress.com/


Behandlingsskolerne Elever      
Her kan du læse om og se billeder af eleverne på Behandlingsskolerne og deres mange oplevelser. På Pilely Gård er vi fx meget ude og vi har et værksted, hvor du kan lære at svejse, bore og hamre. Elever på Polaris og Kompasser lærer at dykke og certificer
http://www.behandlingsskolerne.dk/elever/


Behandlingsskolerne Facebook      
Behandlingsskolerne i København er en række behandlings og uddannelsestilbud for børn og unge med psykiske diagnoser.
https://www.facebook.com/behandlingsskolerne


Behandlingsskolerne Forældre      
På Behandlingsskolerne er vi altid i tæt dialog med forældrene omkring vores indsats på skolen – og om de oplevelser forældrene har i hjemmet. Det gode resultat kommer nemlig af samarbejdet mellem os og forældrene.
http://www.behandlingsskolerne.dk/foraeldre/


Behandlingsskolerne får ros      
Behandlingsskolerne får ros fra Københavns Kommune: ”Jeg finder, at undervisningen på dagbehandlingstilbuddet Fyrtårnet fuldt står mål med, hvad der almindeligvis kræves i folkeskolen, jf. folkeskolelovens § 40, stk. 1.”.
http://bksydhimmerland.dk/behandlingsskolerne-faar-ros/


Behandlingsskolerne Google+      
Behandlingsskolerne består i dag af i alt syv dagskoler fra 0.-10. klasse, to weekendaflastning, fire ungdomsuddannelser for unge i alderen 17-25 år (STU: Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse) samt et behandlingscenter, hvilken alle skolerne kan trække
https://plus.google.com/111194119959243670036/posts


Behandlingsskolerne gør en forskel      
Da en psykolog for over 10 år siden satte sig for at søsætte behandlingstilbuddene Behandlingsskolerne i København, var det med målet at kunne give børn en chance for at have et ”almindeligt” liv, på trods af de udfordringer de sloges med i hverdagen.
http://www.unreality.dk/behandlingsskolerne-goer-en-forskel/


Behandlingsskolerne i pressen og medierne      
Behandlingsskolerne samarbejder også med pressen og medierne, og pressen er velkommen til at kontakte os på presse@behandlingsskolerne.dk
http://www.behandlingsskolerne.dk/presse/


Behandlingsskolerne Jobs      
Her kan du de stillinger Behandlingsskolerne aktuelt søger medarbejdere til. Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
http://www.behandlingsskolerne.dk/jobs/


Behandlingsskolerne Kontakt      
Her finde du information om Behandlingsskolerne, finder de rette kontaktoplysninger samt finder information om Behandlingsskolernes ledelse, regnskab og agttelefon.
http://www.behandlingsskolerne.dk/kontakt/


Behandlingsskolerne LinkedIn      
Behandlingsskolerne is a private organisation that owns and runs 8 different day schools for children that demand special care and attention due to difficulties that effect learning and behaviour.
https://www.linkedin.com/company/behandlingsskolerne


Behandlingsskolerne Sagsbehandlere      
Her kan du læse mere om Behandlingsskolernes skoler og tilbud, visitationsprocesser, tilsynsrapporter og andre vigtige dokumenter.
http://www.behandlingsskolerne.dk/sagsbehandlere/


Behandlingsskolerne samarbejder med NYU      
Behandlingsskolerne i København har netop indgået et formaliseret samarbejde med det anerkendte New York University Child Study Center.
http://www.bedava.dk/behandlingsskolerne-indgar-samarbejde-med-new-york-university-child-study-center/


Behandlingsskolerne satser på målrettet behandling      
For Behandlingsskolerne har det altid været vigtigt, at målrette både udviklings- og uddannelsesforløbet til det enkelte barn eller unge menneske.
http://djurshm.dk/behandlingsskolerne-satser-paa-maalrettet-behandling/


Behandlingsskolerne skoler og tilbud      
Behandlingsskolerne giver aldrig op og siger: ”Vi vil ikke ha’ dig”. Når en elev først er startet på en af vores skoler, bliver han eller hun aldrig bedt om at forlade skolen.
http://www.behandlingsskolerne.dk/vores-skoler-tilbud/


Behandlingsskolerne Twitter      
Behandlingsskolerne i København er tilbyder en række behandlings og uddannelsestilbud for børn og unge med psykiske diagnoser.
https://twitter.com/Behandlingsskol


Behandlingsskolerne Wikipedia      
Behandlingsskolerne består af i alt syv dagskoler fra 0.-10. klasse, to weekendaflastninger, fire STU-ungdomsuddannelser[1] for unge i alderen 16-25 år samt et behandlingscenter, som alle skolerne kan trække på.
http://da.wikipedia.org/wiki/Behandlingsskolerne


Behandlingsskolerne Yelp      
Måket med Behandlingsskolerne var, at etablere en række behandlings– og undervisningstilbud, der var målrettet den enkelte, uanset om denne led af autisme, ADHD, OCD eller andre psykiske diagnoser.   [ Read More ]
http://www.yelp.dk/biz/behandlingsskolerne-vanløse


Behandlingsskolernes STU-ungdomsuddannelser      
Behandlingsskolerne i København tilbyder en STU-ungdomsuddannelse (særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse), der henvender sig til unge mellem 16-25 år, der har én eller flere psykiske lidelser.
http://behandlingsskolerne.wordpress.com/2014/10/09/behandlingsskolernes-ungdomsuddannelser-2/


Billige ferier      
Læs og find billige ferier på Ferie, Flybilletter & Flyrejser. Vi giver dig et smart overblik over din næste ferie. Find guide til at finde billige flybilletter.
http://ferie-flybilletter-flyrejser.dk/


Fenskær Efterskole på opret.dk      
Fenskær Efterskole er en efterskole i Jylland for børn og unge med ekstra behov.
http://opret.dk/fenskaer-efterskole/


FOTO TIL MALERI      
Den nye trend ! Få et varigt minde. Giv din kæreste et maleri af dig selv-få malet et maleri af din kæreste,dine børn,bil,hus. Få malet et maleri efter et fantastisk feriebillede. Erotisk maleri af din kæreste eller jer til soveværelset.   [ Read More ]
http://www.billede.net


Fyrtårnet, en vigtig del af Behandlingsskolerne      
De fleste elever på Fyrtårnet har autisme, nogle har også ADHD, og nogle tredje er måske introverte med angst. Denne slags udfordringer kræver en stor indsats fra både Behandlingsskolerne, børnene selv og ikke mindst deres forældre.
http://fyrtaarnet.dk/


Hjælp til dig, som er udsat for hustruvold.      
Kriseven.dk, er din ven, som træder til, når du har aller mest brug for hjælp. Formålet med Kriseven.dk, er at give kvinder lyst til at få hjælp, fra andre tidligere volds ramte kvinder.
http://www.kriseven.dk


Hvem er Behandlingsskolerne?      
Behandlingsskolerne i København er en række behandlings og uddannelsestilbud for børn og unge med psykiske diagnoser som autisme, ADHD, OCD, Tourettes syndrom, angst, spiseforstyrrelser eller anden selvskadende adfærd.
http://taleboble.dk/hvem-er-behandlingsskolerne/


Karlsvognen - Behandlingsskolernes dagskole      
På dagskolen Karlsvognen er der 32 børn fra 6 - 17 år, der er fordelt på 4 klasser med 8 børn i hver klasse. De fleste af børnene har autisme og har derudover også ofte også ADHD, OCD eller angst. Derfor har vi på Karlsvognen ikke kun fokus på den faglige
http://skolen-karlsvognen.dk/


Kompasset, Behandlingsskolernes succeshistorie      
For Behandlingsskolerne er succes det samme som at børnene er lykkedes, og lige siden Behandlingsskolerne åbnede dagskolen Kompasset tilbage i 2008 har børnene opnået flotte resultater både fagligt og socialt.
http://kompasset.dk/


Lene Sillasen i Tanzania      
Det er tiltrængt med en afstressende ferie og et afbræk her på lodgen i Tanzania, som på mange måder er den diametrale modsætning til det travle liv Lene Sillasen og hendes mand, Ole Krohn (– den nok mest eksponerede TV2 journalist, når det kommer til fin
https://lenesillasen.wordpress.com/2015/02/12/lene-sillasen-i-tanzania-med-min-familie-kunne-jeg-ikke-vaere-lykkeligere/


Mads-Frederik Damgaard – Arkitekt & Livsnyder      
Mit navn er Mads-Frederik Damgaard.Jeg er pensioneret arkitekt, rejser en masse og elsker kunst ogd esign.
http://mads-frederik-damgaard.dk/


Om Behandlingsskolerne      
Behandlingsskolerne startede for 10 år siden og igennem alle årene, har vi arbejdet efter en klar filosofi: Vi giver aldrig op!
http://www.behandlingsskolerne.dk/om-os/


Pilely gård, for Behandlingsskolernes seje drenge      
På Behandlingsskolernes dagskole Pilely Gård lægges der meget vægt på fællesskabet, og selvom vi har 25 drenge i alderen 8 - 17 år – og ikke alle går i samme klasse – så er de alle på samme hold.
http://pilelygaard.dk/


Pilen, Behandlingsskolernes tilbud til ADHD børn      
Behandlingsskolernes dagskole Pilen arbejder for at hjælpe børn med ADHD. Pilen trækker også på Behandlingscentret, hvilket betyder at Pilen kan dele børnenes udfordringer med læger, sygeplejersker, psykologer og psykiatere.
http://skolen-pilen.dk/


Polaris, en del af Behandlingsskolerne      
Lige siden Behandlingsskolerne blev sat i verden for 10 år siden, er der arbejdet ud fra den fælles filosofi: Vi giver aldrig op! Og det gælder også de børn, der går på Polaris, som lider med ustabil personlighedsstruktur, OCD, angsttilstande, spiseforsty
http://skolen-polaris.dk/


Privat dagpleje Fraugde      
Mangler du Privat dagpleje Fraugde kan jeg tilbyde en ledig plads. Privat dagpleje Fraugde er godkendt til 5 børn. Besøg min hjemmeside for mere information om Privat dagpleje Fraugde.   [ Read More ]
http://www.privatdagplejeodense.dk


Professionelt værktøj       
Salg af professionelt værktøj til den rigtige pris. Find alt i professionelt værktøj. Få professionelt værktøj lige til døren   [ Read More ]
http://www.pl-tools.dk


Rasmus Flinks blog - Behandlingsskolerne      
Her skriver Rasmus Flink, som er forretningsudvikler på Behandlingsskolerne, indlæg om, hvad der sker af spændende ting og sager på ebahndlingsskolerne. Indlæggene kommer direkte fra Behandlingsskolernes egen blog.
http://www.kommunikationsforum.dk/rasmus-flink/blog


Links i denne kategori:


YouMe Family & Jonathan Løw      
YouMe er et fællesskab, hvor det handler om at give bedre forudsætninger til fællesskabet. YouMe Shopping handler om at købe ind billigere sammen. YouMe Family akaber fokus på børn og skal vha. videoer for små midler sætte fokus på børns vilkår.
http://www.bricksite.com/jonathanloewAdvokat i Århus      
Ret&Råds har advokater i Århus med speciale i alt inden for familie- og arveret. Du kan derfor få hjælp til testementer, forældremyndighed, dødsbobehandling m.m.   [ Read More ]
http://www.ret-raad.dk/om-ret-og-raad/kontorer/aarhus-c/Emil Raun - LinkedIn      
Du kan finde Emil Raun på LinkedIn, hvis du ønsker at netværke med ham.
https://www.linkedin.com/in/emilraunvardaSemaiskolen danner grobund for en sund udviklingsp      
Semaiskolen arbejder med en række redskaber og metoder i hverdagen til arbejdet med både børn og unge, der har sociale, følelsesmæssige og indlæringsmæssige vanskeligheder. På Semaiskolen tager den pædagogiske praksis udgangspunkt i den enkelte elev.
http://massageri.dk/semaiskolen-danner-grobund-for-en-sund-udviklingsproces-2/Emil Raun er på Facebook      
På Facebook kan du få indblik i, hvad Emil Raun går og foretager sig både privat og professionelt. Emil Raun er stifter og ejer af virksomheden Varda ApS Jobcenter.
https://da-dk.facebook.com/emil.raun.5Elisabetta Molari CreativeMornings      
Elisabetta Molari er en frisk, unge pige i tyverne, der lever af at blogge om mode. Elisabetta Molari elsker at beskæftige med med mode, livsstil, skønhed og make-up, og bruger det meste af sin tid på det eller om at skrive om det på min blog.
http://creativemornings.com/people/elisabettamolariElisabetta Molari SlideShare      
Mit navn er Elisabetta Molari, og jeg er en 27-årig halv-latina modeblogger, der bor på Østerbro i København.
http://www.slideshare.net/ElisabettaMolari/professional-journey-elisabetta-molariElisabetta Molari på LinkedIn      
Når Elisabetta Molari har fundet det rette outfit om morgenen, tager hun tre gange om ugen cyklen til KEA på Nørrebro, hvor hun studerer til designteknolog.
https://dk.linkedin.com/in/elisabettamolariLene Sillasen i Tanzania      
Det er tiltrængt med en afstressende ferie og et afbræk her på lodgen i Tanzania, som på mange måder er den diametrale modsætning til det travle liv Lene Sillasen og hendes mand, Ole Krohn (– den nok mest eksponerede TV2 journalist, når det kommer til fin
https://lenesillasen.wordpress.com/2015/02/12/lene-sillasen-i-tanzania-med-min-familie-kunne-jeg-ikke-vaere-lykkeligere/Fenskær Efterskole på opret.dk      
Fenskær Efterskole er en efterskole i Jylland for børn og unge med ekstra behov.
http://opret.dk/fenskaer-efterskole/Barometeret, Behandlingsskolernes nye dagskole      
Dette er Behandlingsskolernes dagskole Barometerets egen hjemmeside. På Barometeret lider børnene ofte med autisme, og de fleste af dem har også andre diagnoser, der giver dem store indlæringsvanskeligheder. Barometeret giver de børn en bedre chance for e
http://barometeret.dk/Fyrtårnet, en vigtig del af Behandlingsskolerne      
De fleste elever på Fyrtårnet har autisme, nogle har også ADHD, og nogle tredje er måske introverte med angst. Denne slags udfordringer kræver en stor indsats fra både Behandlingsskolerne, børnene selv og ikke mindst deres forældre.
http://fyrtaarnet.dk/Karlsvognen - Behandlingsskolernes dagskole      
På dagskolen Karlsvognen er der 32 børn fra 6 - 17 år, der er fordelt på 4 klasser med 8 børn i hver klasse. De fleste af børnene har autisme og har derudover også ofte også ADHD, OCD eller angst. Derfor har vi på Karlsvognen ikke kun fokus på den faglige
http://skolen-karlsvognen.dk/Pilely gård, for Behandlingsskolernes seje drenge      
På Behandlingsskolernes dagskole Pilely Gård lægges der meget vægt på fællesskabet, og selvom vi har 25 drenge i alderen 8 - 17 år – og ikke alle går i samme klasse – så er de alle på samme hold.
http://pilelygaard.dk/Pilen, Behandlingsskolernes tilbud til ADHD børn      
Behandlingsskolernes dagskole Pilen arbejder for at hjælpe børn med ADHD. Pilen trækker også på Behandlingscentret, hvilket betyder at Pilen kan dele børnenes udfordringer med læger, sygeplejersker, psykologer og psykiatere.
http://skolen-pilen.dk/Kompasset, Behandlingsskolernes succeshistorie      
For Behandlingsskolerne er succes det samme som at børnene er lykkedes, og lige siden Behandlingsskolerne åbnede dagskolen Kompasset tilbage i 2008 har børnene opnået flotte resultater både fagligt og socialt.
http://kompasset.dk/Polaris, en del af Behandlingsskolerne      
Lige siden Behandlingsskolerne blev sat i verden for 10 år siden, er der arbejdet ud fra den fælles filosofi: Vi giver aldrig op! Og det gælder også de børn, der går på Polaris, som lider med ustabil personlighedsstruktur, OCD, angsttilstande, spiseforsty
http://skolen-polaris.dk/Behandlingsskolerne Slideshare      
Her vil Behandlingsskolerne ligge præsentationer af deres mange forskellige behandlings- og uddannelsestilbud for børn og unge med psykiske diagnoser. Behandlingsskolerne består af syv dagskoler fra 0.- 10. klasse, to weekendaflastninger, fire STU-ungdoms
http://www.slideshare.net/BehandlingsskolerneRasmus Flinks blog - Behandlingsskolerne      
Her skriver Rasmus Flink, som er forretningsudvikler på Behandlingsskolerne, indlæg om, hvad der sker af spændende ting og sager på ebahndlingsskolerne. Indlæggene kommer direkte fra Behandlingsskolernes egen blog.
http://www.kommunikationsforum.dk/rasmus-flink/blogBehandlingsskolerne Elever      
Her kan du læse om og se billeder af eleverne på Behandlingsskolerne og deres mange oplevelser. På Pilely Gård er vi fx meget ude og vi har et værksted, hvor du kan lære at svejse, bore og hamre. Elever på Polaris og Kompasser lærer at dykke og certificer
http://www.behandlingsskolerne.dk/elever/


Page 1 of 9.    First  | Next  | Last